Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2016

27.01.2016

Tämän vuoden Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa -vuosijulkaisun teemana on riskien hallinta. Julkaisussa asiantuntijamme käsittelevät teemaa monipuolisesti. Mukana on myös muutama esimerkki tosielämän tuomista yllätyksistä. Julkaisusta löydät lisäksi riskienhallinnan ABC:n ja työnantajan muistilistan. Lue ja hyödynnä asiantuntijamme vinkit ja neuvot riskien minimointiin ja hallintaan.

Kevyempää, mutta sitäkin ilahduttavampaa puolta julkaisussa edustaa tähtihaastattelu, jonka saimme ”meidän kaikkien tuntemalta Ville Haapasalolta”. Kysyimme, miten itseään sekatyömieheksi tituleeraava mies hallitsee riskejä. Lue mitä Villelle kuuluu juuri nyt. Kevyesti käsittelemme myös ”lempipykäliämme” julkaisun loppupuolella.

Valitsemme vuosittain nuoren taitelijan, jonka uraa tuemme hankkimalla hänen teoksensa toimistollemme. Vuonna 2015 vuoden nuori taiteilija on Ilari Hautamäki (s. 1983). Teosten värit ja valot hurmasivat koko henkilöstömme. Hautamäestä ja hänen taiteestaan voit lukea julkaisustamme – ja hänen taidettaan voit ihailla jatkossa myös toimistomme seinällä.

Toivomme, että onnistumme tarjoamaan sinulle hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kiinteistöalan ajankohtaisesta juridiikasta: verkkosivuillemme on koottuna tuoretta oikeuskäytäntöä ja ajankohtaista lainsäädäntöä. Sivustollamme kannattaakin vierailla säännöllisesti ja varmistua siitä, etteivät uutiset mene sivu suun. 

http://www.kak-laki.fi/files/ajankohtaista_kiinteistojuridiikassa_2016_aukeamittain.pdf

http://www.kak-laki.fi/files/ajankohtaista_kiinteistojuridiikassa_2016_sivuttain.pdf