Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy ja Tampereen Pyrintö yhteistyöhön

12.01.2017

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on aloittanut yhteistyön Korisliigassa pelaavan Tampereen Pyrinnön koripallojoukkueen kanssa. Pääyhteistyökumppanuus koskee Korisliigan pelikautta 2016–2017.

"Pyrintö on energinen, ketterä ja paikallinen joukkue – aivan kuten mekin", sanoo Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n Tampereen toimiston vetäjä, asianajaja Ari Kanerva ja jatkaa:

"Omasta lajitaustasta alkunsa saanut yhteistyökuvio on meille mitä erinomaisin tapa integroitua Tampereelle puhtaasti ammatillisia yhteyksiä monipuolisemmin."

Pyrinnön edustusjoukkue pelaa Korisliigassa ja sijoittui edellisellä kaudella korisliigassa hopealle. Pyrintö on myös Suomen suurimpia koripallon junioriseuroja.

"Uskon, että yhteistyöllä on paljon annettavaa meille molemmille. Tarkoitus on lähteä rakentamaan pitkäjänteistä kumppanuutta ja saavuttaa aitoa molemminpuolista hyötyä. Hienoa tietysti on myös se, että voimme olla mukana viemässä eteenpäin Tamperelaista koripalloa", kertoo Kanerva.

"Tämä on meille erinomainen yhteistyömalli, koska myös urheilujoukkue ja sen pelaajat tarvitsevat joustavaa ja vuorovaikutteista kiinteistöalan asianajokumppania. Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n paikallisuus ja palveluasenne tukevat täydellisesti meidän tarpeita. Uskomme, että tästä tulee antoisa kumppanuus," toteaa Pyrinnön markkinointipäällikkö Juuso Liljeroos.

#pyrintö #munseura #AINA