Haemme toimistoomme asianajosihteeriä

06.03.2015

Asianajotoimistomme on kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista asianajosihteeriä.

Asianajosihteerin tehtäviin kuuluu muun muassa toimeksiantojen avaus vahvistuksineen, oikeusturvahakemusten, täytäntöönpanohakemusten laadinta ja valvonta, fataljien valvonta, asiakirjojen toimittaminen ja varmistus, toimeksiantojen laskutus ja maksujen perintä tarvittaessa, postien selvittäminen sekä asiakkaiden vastaanotto tarvittaessa sekä laskutusta koskevien selvitysten tekemistä päämiehille. Lisäksi toimenkuvan kuuluu muuta sihteerin työtä kuten saneluiden purkua, puheluihin vastaamista ja yleistä toimistotyötä.

Aiempi kokemus asianajosihteerin tehtävistä on edellytys tehtävän onnistuneelle hoitamiselle. Lisäksi arvostamme englanninkielen taitoa. Kokemus taloushallinnosta ja palkanlaskennasta on eduksi. 

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan viimeistään 17.3.2015 sähköpostilla osoitteeseen helena.kinnunen@kak-laki.fi tai postitse Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy eteläranta 12, 00130 Helsinki. Kuoreen merkintä ”asianajosihteeri”.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Helena Kinnunen 050 5558 177