Puheissa nyt

Sopiva yhdistelmä toimitusjohtajuutta ja juristin töitä

14.01.2015

Kun jo opiskeluaikana on aloittanut kiinteistöalan järjestötyön ja jatkanut sitä yli neljännesvuosisadan, voisi helposti kuvitella, että samaa jatkuu eläkeikään saakka. Näin ei kuitenkaan kohdallani käynyt, vaikka välillä itsekin saatoin niin ajatella. Päätös siirtymisestä yrityspuolelle ei toki syntynyt yhtäkkiä, vaan se oli kypsynyt mielessä jo 15 vuoden ajan. Tällä kertaa ei välillä turhankin sukkelaliikkeistä, savolaista juristia voi turhasta nopeudesta syyttää.

Kokonaan uuteen maailmaan hyppäämisestä ei kuitenkaan ole kysymys. Olenhan mm. RAKLIn toimitusjohtajana ollut usein ratkomassa kiinteistöalan juridisia kysymyksiä yhdessä liiton jäsenyritysten kanssa. Nyt kun takana on muutama kuukausi entisten Kiinteistöliitto-kollegojen perustamassa asianajotoimistossa toimitusjohtajana ja juristina, voin todeta olevani monelta osin iloinen valinnastani. 

Käsissäni on erittäin mielenkiintoinen työ, joka on sopiva yhdistelmä toimitusjohtajuutta ja juristin töitä: ensinnäkin olen nyt entistä kiinteämmin mukana kiinteistöalan juridisissa haasteissa. Lisäksi meitä on jo 16 henkilöä toimistossamme, mikä tarkoittaa hienoa mahdollisuutta työskennellä erittäin osaavan tiimin kanssa. Ehkä jopa tärkeimpänä voin mainita, että asiakaskuntamme muodostaa äärimmäisen mielenkiintoisen joukon kiinteistöalan eri puolen toimijoita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Tämän laajempaa otantaa kiinteistöalasta on vaikea kuvitella.

Syksy 2014 on ollut toimistollemme vauhdikas. Vietimme marraskuussa yrityksen 15-vuotisjuhlia. Tämän kunniaksi olemme reippaalla kädellä uudistaneet toimiston ilmettä. Asiantuntemus, luotettavuus ja palveluhenkisyys kuvaavat jatkossakin tekemistämme, uudistumisella haluamme viestiä jatkuvasta kiinnostuneisuudesta ja aktiivisesta otteesta palvelumme kehittämiseen.

Yhtenä esimerkkinä näette uudet kotisivumme. Sisällöllisesti toivomme uusien kotisivujemme kertovan palveluistamme koko kiinteistöalaa palvelevana asianajotoimistona. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään tietoa tarjoamistamme palveluista entistä selkeämmin. Sivuiltamme löytyy jatkossa myös ajankohtaista kiinteistöalan juridiikan tietoa, joten sivujamme kannattaa seurata.

Koen oman työni ja toimistomme merkityksen kiinteistöalalla tärkeäksi. Asiakkaamme osoittavat sen yhteydenotoillaan ja toimeksiannoillaan. Kiitän tästä luottamuksesta, josta olen jo itsekin päässyt osalliseksi.

Näin uuden vuoden alussa haluan toivottaa kaikille hyvää vuotta 2015. Toivon, että tulemme pian tutuiksi!

Helena Kinnunen


Kommentit

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

Kommentoi

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.