Tarvitset vain yhdet koordinaatit

15.01.2015

Vietimme marraskuussa 2014 yrityksemme 15-vuotisjuhlia. Kuluneet vuodet ovat tarjonneet meille huiman näköalapaikan niihin vuosiin, jolloin kiinteistöala on kehittynyt pitkin askelin. Nämä asiat olivat mielessämme, kun päätimme uudistaa kotisivumme ja tuoreuttaa koko visuaalisen ilmeemme.

Uusien kotisivujemme toivomme kertovan palveluistamme ja yrityksestämme koko kiinteistöalaa kattavasti ja asiantuntevasti palvelevana asianajotoimistona. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään tietoa tarjoamistamme palveluista entistä selkeämmin. Sivuiltamme löytyy jatkossa myös ajankohtaista kiinteistöalan juridiikan tietoa, joten sivujamme kannattaa seurata.

Palveleva ja uudistuva

Meidät on helppo tavoittaa, tarvitset vain yhdet koordinaatit. Ne tuovat sinut Eteläranta 12:ssa sijaitsevaan toimistoomme. Tätä haluamme toimistoomme liitettävällä, uudella graafisella viestillä kertoa. Tai voit soitella, selkokielinen numerohan on (09) 5860 750.  Tärkeää on, että juridiset kysymykset ja koko pykäläviidakon tulkitsemisen voit jättää meidän hoidettavaksemme.

Toimistoomme on aina liittynyt sininen väri, sen säilytimme lähes ennallaan. Ajattelemme sen kertovan asiantuntemuksesta ja luotettavuudesta, mikä kuvaa jatkossakin tekemistämme. Tehdyillä värilisäyksillä, muun muassa oranssi ja turkoosi, haluamme taas viestiä jatkuvasta kiinnostuneisuudesta ja aktiivisesta otteesta palvelumme kehittämiseen. Valoisuuden lisääminen kertoo työnilosta toimistossamme ja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Näissä uudistuksissa meitä on avustanut Satu Juvonen ja Sari Uusitupa Maineentekijät Oy:stä. Kiitämme heitä lämpimästi koko uudistuksen projektijohtamisesta, luovasta näkemyksestä ja käytännönläheisistä ratkaisuista.

Jatkossa saatte nähdä, että olemme uudistaneet myös vuosittain ilmestyvän Ajankohtaista Kiinteistöjuridiikassa -julkaisunkin. Mieltämme kutkuttaa jo etukäteen palaute, jota teiltä kaikilta kovasti odotamme!

Helena Kinnunen