Asiakkaamme luottavat osaamiseemme

Olemme Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan sekä työsuhdeasioihin erikoistunut asianajotoimisto. Keskeisiä asiakasryhmiämme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, henkilöasiakkaat sekä erilaiset kiinteistöalalla toimivat yritykset, yhteisöt ja säätiöt. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, asiakkaitamme palvelemme kuitenkin koko maan laajuisesti.

Asianajotoimistomme perustamisesta tuli marraskuussa 2014 kuluneeksi 15 vuotta. Toimintamme on laajentunut tasaisesti. Yrityksemme liikevaihto vuonna 2016 oli 5.0 M€, ja käsittelemme noin 1000 uutta toimeksiantoa vuosittain. Talouselämä-lehden ja Kauppalehden toimiala-arvioinneissa olemme jo useana vuonna yltäneet alamme viiden kannattavimman yrityksen joukkoon. Hyvää kehitystä pidämme merkkinä siitä, että asiakkaamme luottavat osaamiseemme.

Meillä työskentelee 14 kokenutta lakimiestä, ja kaikkiaan asianajotoimistomme työllistää tällä hetkellä 30 henkilöä. Kaikilla työntekijöillämme on pitkä tausta kiinteistöalan eri osa-alueilta. Yrityksen toimitusjohtaja on Kai Haarma. Olemme Asianajajaliiton jäsen.

Kehitämme toimialaamme

Teemme tiivistä yhteistyötä kiinteistö- ja rakentamisen toimialalla toimivien liittojen, koulutuslaitosten sekä median kanssa. Seuraamme aktiivisesti lainsäädäntömuutoksia ja oikeuskäytäntöä, joista kirjoitamme artikkeleita muun muassa Suomen Kiinteistölehteen ja Isännöintilehteen. Julkaisemme toimialaamme koskevia kirjoja ja oppaita, minkä lisäksi toteutamme vuosittain kymmeniä koulutustilaisuuksia yhteistyössä asiakkaidemme ja alan koulutusyhteisöjen kanssa.

Teemme yhteistyötä muun muassa näiden yhteisöjen kanssa:

Järjestöt: Suomen Isännöintiliitto, Suomen Kiinteistöliitto, Omakotiliitto

Koulutuslaitokset: Kiinteistöalan Koulutuskeskus ja –säätiö, Kiinko, AEL, Talentum, Kauppakamarin ja Lakimiesliiton koulutus

Kustantajat: Kiinteistöalan kustannus, Talentum, Rakennustietosäätiö

Mediat: Suomen Kiinteistölehti, Kotitalo-lehti, Isännöinti-lehti, Locus, Omakotilehti