Tule tapaamaan meitä Taloyhtiö 2017-tapahtumaan

Posted on Posted in 2017, AJANKOHTAISTA, Ajankohtaista toimistoltamme, Ajankohtaista toimistoltamme 2017

Tule tapaamaan meitä Taloyhtiö 2017-tapahtumaan

Olemme mukana Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa järjestettävässä taloyhtiö 2017 -tapahtumassa keskiviikkona 26.4. Senior Legal Advisor Keijo Kaivanto pitää tapahtumassa puheenvuoron toimivasta yhteistyöstä ja riidanratkaisusta taloyhtiössä.

Tämän lisäksi olemme asiantuntijapalveluita tarjoavana yrityksenä mukana myös tapahtuman näyttelyosastolla. Näyttelypisteellämme (nro 84) on päivän aikana suurin osa asunto-osakeyhtiöjuridiikan huippuasiantuntijoistamme. Pisteellä olevat asianajajamme vastaavat mielellään kiinteistöjuridiikkaa koskeviin kysymyksiinne. Tervetuloa keskustelemaan kasvotusten taloyhtiömaailman mieltä askarruttavista aiheista!