Tietoa lakiuudistuksista ja kiinnostavia keskusteluja merimaisemissa

Posted on Posted in 2017, AJANKOHTAISTA, Ajankohtaista toimistoltamme, Ajankohtaista toimistoltamme 2017

Tietoa lakiuudistuksista ja kiinnostavia keskusteluja merimaisemissa

13.06.2017
Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy oli tuttuun tapana mukana Isännöintiliiton Laki ja järjestys -koulutuksessa 8.–10.6. Silja Symphonylla pureskeltiin isännöintialan ajankohtaisia aiheita ja juridisia pulmia.

Laki ja järjestys -koulutus on yksi alkukesän odotetuimmista tapahtumista isännöintialalla. Verkostoitumassa, oppimassa ja viihtymässä oli 170 osallistujaa.

Toimistomme asianajaja Annika Kemppinen tarkasteli luennossaan lainsäädännön muutoksia liittyen purkavaan lisärakentamiseen, henkilötietolakiin ja tietosuoja-asetukseen sekä sähköautoihin.

Kysymys- ja vastausklinikassa asianajaja Aki Rosén ja asianajaja Petteri Kuhanen tarjoilivat vastauksia yleisön mieltä askarruttaneisiin juridisiin ongelmiin. Tänä vuonna keskustelua herättivät esimerkiksi osakashallintaisen autopaikan muuttaminen omalla kustannuksella sähköauton latauspisteeksi ja yhdenvertaisuus, hallintaanotetun huoneiston vuokraamisen mutkat sekä parvekelasien asentaminen yhden osakkaan vastustaessa toimenpidettä. Kysymyspotpurissa puitiin myös kylpyhuoneremontin haasteita.

Laki ja järjestys -koulutus oli jälleen kerran onnistunut kokonaisuus, joka tarjosi osallistujille monia antoisia keskusteluja ja monipuolisen tietopaketin arjessa hyödynnettäväksi.

Isännöintiliitolle kiitokset erinomaisista järjestelyistä.

Syksyllä olemme mukana Isännöintipäivillä 6.9-8.9.2017.