Palvelumme

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt

JURIDISTA TUKEA ASUNTO- JA KIINTEISTÖOSAKEYHTIÖIDEN JOHTAMISEEN

Olemme asunto-osakeyhtiö- ja yhtiölainsäädännön ja oikeuskäytännön asiantuntijoita. Avustamme ja edustamme asiakkaitamme kaikissa yhtiölainsäädäntöön  ja hallintoon liittyvissä asioissa, kuten yhtiö- ja hallituksen kokouksissa, vastuukysymyksissä, tilojen vuokraamisessa, korjaus- ja lisärakentamishankkeissa, uudiskohteiden vastuutilanteissa sekä hallintaanotoissa ja yhtiöjärjestyksen muutoksissa. Toimimme lisäksi asiamiehinä tuomioistuimissa.

Tuemme isännöitsijöitä heidän liiketoimintaansa liittyvissä juridisissa kysymyksissä sopimuksista vahingonkorvausasioihin.

 

Asuminen

ASUMISEN ASIANTUNTIJA, JURIDINEN TUKI ASUNTO-JA KIINTEISTÖKAUPOISSA

Palvelemme henkilöasiakkaitamme esimerkiksi asumiseen, asunto- tai kiinteistökauppoihin ja vuokraamiseen liittyvissä lakikysymyksissä. Ratkomme asunto- ja kiinteistökauppariitoja sekä taloyhtiön ja osakkaan välisiä erimielisyyksiä. Laadimme erilaisia asiakirjoja ja avustamme oikeudenkäynneissä. Voit luottaa ammattitaitoomme, kokemukseemme ja alan tuntemukseemme.  

Kiinteistöliiketoiminta

PARAS KUMPPANI KIINTEISTÖJURIDIIKKAAN

Kiinteistöala kehittyy jatkuvasti. Etenkin lakimuutokset ja digitalisaatio tuovat mukanaan haasteita, jotka vaativat alan juridiikan erikoisosaamista.  Nopeasti muuttuvissa tilanteissa on tärkeää, että tukenasi on oman toimialasi lakiasiantuntija, kenen puoleen on helppo kääntyä.

Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavan palvelukokonaisuuden kiinteistöliiketoiminnan prosessien eri vaiheisiin. Voit valita projektiluonteisia palveluja tai laajempaa yhteistyötä kiinteistöasioiden hoitamiseen. Toimeksiannoista vastaa aina sama juristi tai laajempiin projekteihin erikseen nimetty tiimi. Joskus on viisainta siirtää kaikki kiinteistöalan juridiset palvelut hoidettavaksemme.

Rakennuttaminen

JURIDISTA TUKEA RAKENNUSHANKKEEN KAIKISSA VAIHEISSA

Rakennuttamisessa linkittyvät useat eri säännökset, ohjeet, määräykset ja käytännöt toisiinsa. Siksi näiden kaikkien eri osa-alueiden tunteminen on tärkeää.

Palvelemme asiakkaitamme uudis-, korjaus- ja lisärakentamishankkeissa. Palvelumme kattavat myös kiinteistökehityshankkeiden juridiseen hallinnointiin ja sopimuksiin liittyvät kysymykset.

Konsultoimme rakennuttamisen juridiikasta, urakkasopimusten laadinnasta ja tarkastamisesta. Hoidamme vakuus-ja vastuukysymyksiä vastaanottovaiheesta rakentajan kymmenvuotisvastuuseen saakka. Tarvittaessa toimimme asiamiehinä tuomioistuimissa.