Käänny ajoissa asiantuntijan puoleen, kun kohtaat tehtävässäsi juridisia pulmia. Huolehdimme lakiasioista, jotta sinä voit nukkua yösi rauhassa.”
Ari Kanerva, asianajaja
Ongelmien eskaloituessa meistä kuoriutuu asiakkaan etua ajava ratkaisija. Tunnemme lakipykälät kuin omat taskumme.”
Marina Furuhjelm, asianajaja
Otamme asiakkaan huolet kannettavaksemme ja luomme vakautta. Alan pioneerina meille on kertynyt laaja asiantuntemus kiinteistöalalta.”
Annika Kemppinen, asianajaja

Aina löytyy ratkaisu.

Kuhanen, Asikainen & Kanerva on Suomen johtava kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Olemme vuosikymmenten aikana jalostaneet kokemuksesta alan parasta asiantuntijuutta ja palvelua – rakkaudesta lajiin. Teemme töitä sen eteen, että riitoja ei syntyisi, tai että ne ratkeaisivat asiakkaan kannalta parhaalla tavalla. 

Palvelumme

Kiinteistöliiketoiminta

 Isännöinti 
Kiinteistökauppa 
Kiinteistöosakeyhtiöt 
Taloyhtiön asiat 

Asumisen juridiikka

Asunto- ja kiinteistökauppariidat
Asuntokauppa 
Asunto-osakeyhtiöt 
Asuntosijoitus ja -vuokraus 

Rakentaminen

Rakennusriidat 
Ympäristöoikeus 
Muut rakentamisen juridiset palvelut 

Muut palvelut

Tietosuoja-asiat 
Työsuhde-asiat 

Tuomme kiinteistöalalle vakuutta ja varmuutta

Rakennettuun ympäristöön liittyvä lainsäädäntö on monimutkainen ja täynnä tulkintaa vaativia tilanteita. Säädöksillä ylläpidetään järjestystä, mutta pykäläviidakko on toisinaan tiheä ja vaikeasti hahmotettava.  Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy antaa juridista tukea, kun asiakkaan omat suunnistustaidot eivät riitä tai ongelmat uhkaavat kärjistyä. Asiakkaan auttaminen on meille kunnia-asia: huolehdimme siitä, että mutkikkaista lakiasioista kerrotaan aina selkeästi. 

Meiltä löytyy Suomen paras kiinteistöjuridiikan asiantuntemus. Tarjoamme asiakkaillemme laajan palveluvalikoiman kiinteistöjuridiikan sisällä aina asumisesta isännöintiin, rakentamiseen ja ympäristöoikeuteen – kautta linjan tinkimättömällä laadulla.  

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Henkilöstömme