Kiinteistöosakeyhtiöt – olemme osaava lakiasiantuntijasi

Kiinteistöala kehittyy vauhdilla ja kiinteistöosakeyhtiöt vaativat toiminnan tueksi myös juridista osaamista. Etenkin lakimuutokset ja digitalisaatio tuovat mukanaan uudenlaisia haasteita, joiden ratkomiseen tarvitaan lakiammattilaisen näkemystä. Nopeasti muuttuvissa tilanteissa on tärkeää, että tukenasi on oman toimialasi lakiasiantuntija, jonka puoleen on helppo kääntyä. 

Yhteydenotto on maksuton.

Kiinteistöosakeyhtiöt ja niihin liittyvä lainsäädäntö on erikoisosaamistamme

Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavan palvelukokonaisuuden kiinteistöliiketoiminnan prosessien eri vaiheisiin. Kiinteistöosakeyhtiöt voivat valita meiltä joko projektiluonteisia palveluja tai laajempaa yhteistyötä kiinteistöasioiden hoitamiseen. Toimeksiannoista vastaa aina sama juristi tai laajempiin projekteihin erikseen nimetty tiimi. 
 
Kiinteistöosakeyhtiöt ja niihin liittyvä lainsäädäntö on erikoisosaamistamme. Avustamme ja edustamme asiakkaitamme kaikissa kiinteistöosakeyhtiön lainsäädäntöön ja hallintoon liittyvissä asioissa, kuten yhtiökokouksissa ja hallituksen kokouksissa, vastuukysymyksissä, tilojen vuokraamisessa, korjaus- ja lisärakentamishankkeissa ja uudiskohteiden vastuutilanteissa. Toimimme lisäksi asiamiehinä tuomioistuimissa. 

Varmistamme laadukkaat palvelusopimukset

Palvelusopimukset muodostavat perustan tehokkaalle ja kannattavalle kiinteistöjohtamiselle, on sitten kyse managerin tai kiinteistöpalveluyrityksen kanssa tehtävästä sopimuksesta. Palvelujen hankintaan ja hallintaan tarvitaan monipuolista käytäntöjen tuntemusta. 

Huolehdimme palvelusopimusten laadinnasta ja palvelemme vastuu- ja vahingonkorvauskysymyksissä. Hyvin laaditut sopimukset varmistavat palvelun laadun ja ennaltaehkäisevät mahdollisten riitojen syntymistä sopimuskauden aikana. 

 • sopimusten laadinta, konsultaatio ja tulkinnat 
 • avustaminen neuvotteluissa 
 • vastuukysymykset, vahingonkorvausasiat 
 • yleinen sopimuskonsultointi 
 • riita-asioiden hoitaminen 
 • koulutus- ja valmennustilaisuudet

Vuokrasuhteen riskit hallintaan

Vuokrasopimus on kiinteistöliiketoiminnan tärkeimpiä sopimuksia. Se palvelee ja tukee parhaimmillaan molempien sopimusosapuolten tavoitteita, olipa kyse asuin- tai toimitilakiinteistöistä. 

Yksi keskeisimpiä osaamisalueitamme on huoneenvuokralainsäädäntö ja sen käytännönläheinen soveltaminen. Palvelemme kiinteistöosakeyhtiöitä vuokrasuhteen kaikissa vaiheissa. Kun vuokraukseen liittyvät riskit ja mahdollisuudet selvitetään etukäteen ja ne otetaan huomioon sopimusneuvotteluissa ja sopimuksen ehtoja sovittaessa, toimii vuokrasuhde niin vuokranantajan kuin vuokralaisenkin kannalta paremmin. 

Tarjoamme lisäksi kokonaisvaltaista konsultointia sijoitussalkun vuokrasopimusten riskien analysoinnissa.  

 • vuokrattavaan kohteeseen liittyvä juridinen riskianalyysi, huoneenvuokrasopimusten asiakirjat ja asiantuntijalausunnot 
 • viranomaisyhteydet, lupa-asiat 
 • riita-asioiden hoitaminen 
 • koulutus- ja valmennustilaisuudet 

Kiinteistöosakeyhtiöiden työnantajapalvelut

Työsuhdeasiat ovat laaja kokonaisuus, johon kuuluvat työsuhteen ehtoja koskevat lainsäännökset ja sopimusmääräykset sekä näihin perustuvat toimenpiteet ja käytännöt. Työsuhdeasioiden osaamisemme kattaa erityisesti kiinteistöalan työsopimusjuridiikan, mutta myös yleisen työlainsäädännön. 

Tarjoamme työsuhdeasioiden hoitamiseen myös erilaisia palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistat, että yrityksesi työsuhdeasiat ovat kunnossa. Kysy meiltä lisää palvelupaketeistamme. 

 • työ- ja johtajasopimukset
 • työaika- ja vuosiloma-asiat 
 • avustaminen yhteistoimintaneuvotteluissa 
 • työsuhde-erimielisyyksien ja riitojen hoitaminen tuomioistuimissa 
 • koulutus- ja valmennustilaisuudet 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä

Lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Yhteydenotto on maksuton.