Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa -julkaisut

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa -julkaisut

Toteutamme vuosittain kiinteistöjuridiikan ajankohtaisia teemoja käsittelevän julkaisun. Julkaisut sisältävät asiantuntijoidemme laatimia artikkeleita sekä materiaalia kiinteistöalan kiinnostavimmista oikeudellisista ongelmista ja ratkaisuista.

Vuosi 2020  Vahingot ja vastuut taloyhtiöissä

Vuoden 2020 vuosijulkaisun teema on erilaiset vastuutilanteet. Artikkeleissa avataan vahingonkorvauskysymyksiä osakkaan, taloyhtiön, vuokranantajan, urakoitsijan, suunnittelijan, isännöitsijän ja kiinteistövälittäjän osalta. Myös vakuutusturvaa käsitellään esimerkiksi suorituskyvyttömyysvakuutusten kannalta. Useimmat kirjoitukset perustuvat tositapahtumiin, jolloin niistä on aitoa hyötyä kiinteistönpidon ja hallinnon hoitamisen arjessa.

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2020 -julkaisu aukeamittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2020 -julkaisu sivuittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2020 -digilehti

Vuosi 2019  – Taloyhtiön neljä vuodenaikaa

Tähän vuosijulkaisuun on laadittu asiantuntija -artikkeleita asuinkiinteistöjen tyypillisistä tilanteista vuoden aikana. Ajatus on tarjota vastauksia kiinteistöjuridisiin kysymyksiin vuosikellon omaisesti, jolloin julkaisusta olisi hyötyä koko vuoden ajaksi. Artikkelit käsittelevät muun muassa yhtiökokouskutsua, taloyhtiön talousarviota, urakkasopimuksia, talviajan riskejä ja reklamaatiota.

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2019 -julkaisu aukeamittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2019 -julkaisu sivuittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2019 -digilehti

Vuosi 2018

Tämän vuoden Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa- vuosijulkaisun kantava teema on Hyvä Asuminen. Artikkelit käsittelevät uuden tietosuoja-asetuksen vaikutuksia, kiinteistön turvallisuudesta huolehtimista ja osakkaan huoneiston muutostyöoikeutta sekä paljon muuta. Toivomme, että onnistumme tarjoamaan sinulle hyödyllistä tietoa kiinteistöalan juridiikasta.

Ajankohtaista kiinteistöjuriidikassa 2018 -julkaisu aukeamittain

Ajankohtaista kiinteistöjuriidikassa 2018 -julkaisu sivuittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2018 -digilehti

Vuosi 2017

Vuoden 2017 kiinteistöjuridiikan ajankohtaisjulkaisussamme tarkastelemme kestäviä ratkaisuja ja valintoja. Tällaiset ratkaisut tarkoittavat ympäristöystävällisiä valintoja, hallittuja korjausrakentamisen projekteja ja sopimushallintaa sekä hyvää liiketoimintatapaa. Näillä turvaamme vakaan ja turvallisen ympäristön ja olosuhteet myös tuleville polville.

Ajankohtaista kiinteistöjuriidikassa 2017 -julkaisu aukeamittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2017 -julkaisu sivuittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2017 -digilehti

Vuosi 2016

Vuonna 2016 teemana on riskien hallinta. Julkaisussa asiantuntijamme käsittelevät teemaa monipuolisesti. Mukana on myös muutama esimerkki tosielämän tuomista yllätyksistä. Julkaisusta löydät lisäksi riskienhallinnan ABC:n ja työnantajan muistilistan. Lue ja hyödynnä asiantuntijamme vinkit ja neuvot riskien minimointiin ja hallintaan.

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2016 -julkaisu aukeamittain

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2016 -julkaisu sivuittain

Vuosi 2015

Lue Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2015, osa I tästä
Lue kiinteistösijoittajille suunnattu Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa 2015, osa II tästä