Toimistomme nimeää vuosittain lahjakkaan nuoren taiteilijan, jonka uraa tuemme teoshankinnoilla. Kuvassa kuvataiteilija Henna Julan teos.

Kiinteistöalan monipuolinen asiantuntija

Kuhanen, Asikainen & Kanerva on tehnyt kiinteistöjuridiikkaa menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan. Yritys sai alkunsa vuonna 1999, kun opiskelu- ja työkuvioista tutuksi tulleet kaverukset ja alalla tunnetut asianajajat Petteri Kuhanen, Jarmo Asikainen, Ari Kanerva ja Laura Veltheim-Asikainen päättivät yhdistää osaamisensa. Alkuvaiheessa asianajotoimiston asiakkaita olivat pääsääntöisesti asunto-osakeyhtiöt ja isännöintialan yritykset. Vuosien saatossa yritys on kasvanut yli 30 työntekijän asiantuntijaorganisaatioksi, joka palvelee monipuolisesti koko kiinteistöalaa.

Tarjoamme oikeudellista asiantuntemusta asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille, isännöintitoimistoille, kiinteistöpalveluyrityksille, yksityishenkilöille sekä yhteisöille ja säätiöille. Meiltä löydät lisäksi työsuhdejuridiikan asiantuntijat. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomea.

Tarjoamme

juridista tukea asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä vuokrataloyhtiöille

Palvelemme

asiakkaitamme uudis-, korjaus- ja lisärakentamishankkeissa.

Konsultoimme

henkilöasiakkaita asumiseen, kiinteistö- ja asuntokauppoihin sekä vuokraamiseen liittyvissä lakikysymyksissä.

Ratkomme

asunto- ja kiinteistökauppariitoja sekä taloyhtiön ja osakkaan välisiä erimielisyyksiä.

Koulutamme

 sekä seuraamme aktiivisesti lainsäädäntömuutoksia ja oikeuskäytäntöjä.

Julkaisemme

toimialaamme koskevaa kirjallisuutta.

Voit luottaa osaamiseemme

Asianajotoimistomme menestyksen kulmakivi on osaava henkilökunta: kaikilla asiantuntijoillamme on pitkä kokemus kiinteistöalan juridiikasta, ja monet heistä ovat toimineet muun muassa kiinteistöalan järjestöissä ennen asianajotehtäviin siirtymistä. Työllistämme myös alan opiskelijoita ja tarjoamme lahjakkaille tulevaisuuden tekijöille erinomaisen alun urapolulle.

Asiakkaamme voivat luottaa korkealaatuiseen palveluun, jossa monimutkaisetkin juridiset asiat käsitellään ymmärrettävästi, käytännönläheisesti ja asiakasta kuunnellen. Olemme vankkumaton tuki matkalla, jossa toisinaan joudutaan kohtaamaan vaikeita asioita ja pitkiä prosesseja.

Seuraamme aktiivisesti kiinteistöalaa ja jaamme tietoa

Julkaisemme verkkosivuillamme säännöllisesti kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiön arkeen ja johtamiseen, rakentamiseen, vuokraustoimintaan ja työsuhdeasioihin liittyviä artikkeleita.

Voit myös tilata Ajankohtaista kiinteistöjuridiikasta -uutiskirjeen, jolloin saat tuhdin lukupaketin kuukausittain suoraan sähköpostiisi. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Twitteristä, Instagramista, Facebookista ja LinkedInistä.