Nimitysuutinen: Mikko Ravi lakimieheksi Tampereen toimistolle

Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n Tampereen toimiston lakimieheksi on 3.12.2018 alkaen nimitetty varatuomari, oikeustieteen maisteri Mikko Ravi.

Mikko Ravi on aiemmin työskennellyt lakimiehenä asianajotoimisto Suojanen & Alanen Oy:ssä. Ravin juridiseen erikoisosaamiseen kuuluvat asunto-osakeyhtiöt, kiinteistö- ja asuntokauppa-asiat sekä rakentamiseen liittyvät toimeksiannot. Lisäksi hän on hoitanut jonkin verran rikosasioita. Ravi on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2013. Hän on siitä lähtien toiminut lakimiestehtävissä, vuodesta 2016 alkaen kiinteistöjuridiikan parissa. Ravilla on lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana.

Mikko Ravin mukaan Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimiehen tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus erikoistua vielä kokonaisvaltaisemmin kiinteistöalan juridiikkaan.

– Pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja kartoittamaan kussakin toimeksiannossa sopivimman tavan edetä mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Odotan innolla tulevia tehtäviä ja pyrin jatkuvasti kehittymään työssäni. Kiinteistöala on laaja, monipuolinen ja muuttuva kokonaisuus, joten oppimista ja haasteita varmasti riittää.

Facebook
Twitter
LinkedIn