Saara Mantere on aloittanut Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimiehenä

Tiimimme vahvistuu – esittelyssä uusi lakimies Saara Mantere

Mantere on saanut jo varhain työurallaan vahvan kosketuksen kiinteistöjuridiikkaan. Hän työskenteli vuosina 2018–2021 Kuhanen, Asikainen & Kanervalla avustavissa lakimiestehtävissä. Tämän jälkeen Mantere aloitti Roschier Asianajotoimisto Oy:ssä Associate Traineena, josta hän eteni juristiksi vuonna 2022. Mantere on kirjoittanut opinnäytetyön aiheesta ”Asunto-osakeyhtiön vahingonkorvausvastuu osakkeenomistajaa kohtaan erityisesti vahingosta, jonka yhtiön sopimuskumppani on aiheuttanut yhtiön kunnossapito- tai muutostyön yhteydessä”.  Roschierilla Mantereen tehtäviin kuului avustaa muun muassa erilaisissa kiinteistötransaktioissa ja tuulivoimapuistoihin liittyvissä projekteissa, kuten maanvuokra- ja ympäristöasioissa.

Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:ssä Mantereen tehtäviin kuuluvat pääasiassa erilaiset asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöasiat sekä huoneenvuokraamiseen liittyvät kysymykset. Hänellä on kokemusta myös kiinteistötransaktioista.

– On hienoa päästä taas osaksi tätä asiantuntevaa työyhteisöä. Toimisto ja ihmiset ovat tuntuneet todella kodikkailta paluun myötä. Odotan innolla, että pääsen hoitamaan omia toimeksiantojani, kehittämään osaamistani kiinteistöalan juridiikan parissa ja oppimaan alan parhailta asiantuntijoilta, Mantere kertoo.

Saaran yhteystiedot löydät täältä.

Facebook
Twitter
LinkedIn