Varatuomari Hanna Vieruaho on nimitetty Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimieheksi

Hanna Vieruaho aloitti uudessa työssään 1.4.2022. Hän siirtyi toimistoomme Korkeimmasta oikeudesta esittelijäneuvoksen tehtävästä.

Hanna Vieruaholla on kattavaa kokemusta kiinteistöjuridiikasta kaikista kolmesta eri oikeusasteesta. Hän on työskennellyt viimeiset kolme vuotta Korkeimmassa oikeudessa. Sitä ennen hän on toiminut hovioikeudenneuvoksena Helsingin hovioikeudessa ja käräjätuomarina Helsingin käräjäoikeudessa yli kymmenen vuoden ajan. 

– Pitkän tuomioistuinurani aikana ja kiinteistöasioiden varatuomarina olen erikoistunut asumisen juridiikkaan liittyviin kysymyksiin. Kiinteistöjuridiikan osaamisen lisäksi tarjoan asiakastyöhön prosessuaalista osaamista sekä tuntemukseni vaihtoehtoisista riidanratkaisukeinoista. Toimiston tinkimätön asiantuntemus Suomen johtavana kiinteistöjuridiikan osaajana, mielenkiintoiset asiakkaat sekä vahva yhteishenki saivat minut hakeutumaan juuri Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n asiantuntevaan tiimiin. Odotan innolla, että pääsen hyödyntämään osaamistani asiakastyössä, Hanna Vieruaho kertoo. 

Vieruahon erityisosaamisalueita ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöasiat, asunto- ja kiinteistökauppa, urakkariidat, huoneenvuokra-asiat sekä kiinteistötoimitukset. Vieruaholla on laajaa kokemusta myös työsuhdeasioista. 

– Hanna Vieruaho tuo toimistollemme vahvaa uutta asiantuntemusta ja erityisen vahvaa ammattitaitoa riitojen ratkaisuun. Kuten muutkin toimistomme juristit, Hanna on helposti lähestyttävä ja asiakkaan etua ajatteleva lakimies. Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme hänet meille töihin, Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimitusjohtaja Kai Haarma summaa.

Hanna Vieruahon yhteystiedot löydät täältä.

Facebook
Twitter
LinkedIn