Anna Pasanen Tampereen toimiston lakimieheksi

Anna Pasanen on nimitetty Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimieheksi Tampereen toimistolle. Työssään hän keskittyy asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden juridiikkaan.

Anna Pasanen on työskennellyt opintojensa ohella yli kaksi vuotta Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:ssä avustavissa lakimiestehtävissä. Hänen työtehtävänsä ovat pääasiassa liittyneet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöasioihin sekä vuokra-asioiden hoitamiseen. Pasanen valmistui Turun yliopistosta oikeustieteen maisteriksi huhtikuussa 2021.

– Olemme iloisia saadessamme riveihin nuoria, taitavia tekijöitä, jotka ovat saaneet jo opiskeluiden kautta alan vankkaa ymmärrystä ja kiinteistöjuridiikan työkokemusta, Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimitusjohtaja Kai Haarma sanoo

Työkokemuksen kirvoittamaa mielenkiintoa kiinteistöjuridiikkaa kohtaan osoittaa Pasasen Pro gradu -tutkielma, jossa hän tutki epätyypillistä vuokraustoimintaa maankäyttö- ja rakennuslain ja asunto-osakeyhtiölain kontekstissa, erityisesti toimintaan puuttumisen näkökulmasta.

– On mahtavaa päästä tekemään töitä omien toimeksiantojen parissa ja ottamaan oppia alan parhaimmilta. Oppimisen nälkä on suuri, ja tässä työyhteisössä siihen vastataan, Pasanen sanoo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn