Anna Pasanen Tampereen toimiston lakimieheksi

Anna Pasanen on nimitetty Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimieheksi Tampereen toimistolle. Työssään hän keskittyy asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden juridiikkaan.

Anna Pasanen on työskennellyt opintojensa ohella yli kaksi vuotta Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:ssä avustavissa lakimiestehtävissä. Hänen työtehtävänsä ovat pääasiassa liittyneet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöasioihin sekä vuokra-asioiden hoitamiseen. Pasanen valmistui Turun yliopistosta oikeustieteen maisteriksi huhtikuussa 2021.

– Olemme iloisia saadessamme riveihin nuoria, taitavia tekijöitä, jotka ovat saaneet jo opiskeluiden kautta alan vankkaa ymmärrystä ja kiinteistöjuridiikan työkokemusta, Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimitusjohtaja Kai Haarma sanoo

Työkokemuksen kirvoittamaa mielenkiintoa kiinteistöjuridiikkaa kohtaan osoittaa Pasasen Pro gradu -tutkielma, jossa hän tutki epätyypillistä vuokraustoimintaa maankäyttö- ja rakennuslain ja asunto-osakeyhtiölain kontekstissa, erityisesti toimintaan puuttumisen näkökulmasta.

– On mahtavaa päästä tekemään töitä omien toimeksiantojen parissa ja ottamaan oppia alan parhaimmilta. Oppimisen nälkä on suuri, ja tässä työyhteisössä siihen vastataan, Pasanen sanoo.

Facebook
Twitter
LinkedIn