Avaamme toimiston Tampereella

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy avaa toimiston Tampereella kesän 2016 aikana. Tampereen toimistomme tuo tarjoamamme kiinteistöalan juridiset palvelut lähemmäksi kaikkia pirkanmaalaisia. Lisäksi toivomme pystyvämme palvelemaan näin entistä paremmin asiakkaitamme, jotka toimivat pääkaupunkiseudun lisäksi muilla kasvualueilla Suomessa. Toimiston vetäjäksi on nimitetty asianajaja, osakas Ari Kanerva. Hän työskentelee jatkossa Helsingissä ja Tampereella.

Kirsi Alppi-Takkinen aloittaa toimistossamme lakimiehenä

Varatuomari Kirsi Alppi-Takkinen on nimitetty lakimieheksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 6.6.2016 alkaen. Kirsillä on laaja kokemus pankki- ja välitystoiminnan sektorilta sekä vankka kokemus kiinteistöalan oikeudenkäyntien hoitamisesta.  Hänen avullaan vahvistamme erityisesti asunto-, kiinteistökauppa- ja välitysjuridiikan palvelutarjontaamme. Tampereelta kotoisin oleva Kirsi työskentelee sekä Helsingissä että Tampereella.

Uuden toimiston osoite on Koskikatu 7 (Ruuskasen talo), Tampere.

Lisätietoja: asianajaja, osakas Ari Kanerva, 0500 432 195 tai ari.kanerva@kak-laki.fi

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Palvelemme asiakkaitamme asumisen, kiinteistöliiketoiminnan, rakentamisen ja ympäristön juridiikkaan sekä työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.  Meiltä saat asiantuntijan ratkaisun, sillä toimistomme kaikilla 12 juristilla on monipuolinen kokemus kiinteistöalan juridiikan tai työsuhdeasioiden hoitamisesta. Tämä luo varman pohjan osaamisellemme.  

Tarvitset vain yhdet koordinaatit – www.kak-laki.fi

Jaa kirjoitus

Facebook
Twitter
LinkedIn