Hei Pirkanmaa! Olemme mukana Suomen Vuokranantajat 20 vuotta -juhlaseminaarissa Tampereella, ilmoittaudu mukaan

Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on yksi pääyhteistyökumppaneista Vuokranantajat 20 vuotta -juhlaseminaarissa Tampereella 4.2.2019. Suomen Vuokranantajien järjestämä maksuton suurtapahtuma on suunnattu vuokranantajille ja muille aiheesta kiinnostuneille. 

Helmikuun tapahtumassa on tarjolla paitsi tärkeää asiaa myös juhlahumua yhdistyksen 20-vuotisen taipaleen kunniaksi. Puhujien joukossa on muun muassa asianajajamme Ari Kanerva, joka oli aikoinaan laatimassa yhdistyksen perustamiseen liittyviä asiakirjoja työskennellessään Kiinteistöliitto Uusimaassa. Mukana ohjelmassa myös musiikkia, yllätyspuheenvuoroja ja messut, jotka järjestetään yhdessä tapahtuman pääyhteistyökumppaneiden kanssa.

Suomen Vuokranantajien Pirkanmaan aluepäällikkö Kimmo Jyrkkä kertoo, että tavoitteena on järjestää mukava ja rento tilaisuus, jossa vuokranantajat pääsevät vaihtamaan kokemuksiaan –onnistumisista, haasteita ja virheistä – muiden alan toimijoiden kanssa. Hän toivoo mukaan sekä alan konkareita että niitä, jotka vielä harkitsevat vuokranantajaksi ryhtymistä.

Tilaisuus järjestetään Hotelli Tornissa, Paja Kongressikeskuksessa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Jaa kirjoitus

Facebook
Twitter
LinkedIn