Uusi toimitusjohtaja asianajotoimistoomme

OTK Kai Haarma (s.1971) on nimitetty toimitusjohtajaksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 5.9.2016 alkaen. Kai Haarma hoitaa toimitusjohtaja tehtävien ohella myös asianajotehtäviä.

”Kai Haarma on aiemmin toiminut Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtajana ja lakimiehenä. Haarman kokemus keskeisessä kiinteistöalan järjestössä on tuonut hänelle laajan kontaktipinnan sekä näkemyksen asiakkaidemme tarpeista. Olemmekin iloisia siitä, että Kai valitsi juuri meidät”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Jarmo Asikainen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

”Nyt kun takanani on 11 vuotta Kiinteistöliitto-organisaatiossa, on hyvä aika lähteä kohti uusia haasteita. Taustani kiinteistöalan järjestöstä ja alan yrityksistä on avannut minulle asiakkaiden tarpeita uudella tavalla ja odotankin innolla, että pääsen käyttämään osaamistani edelleen kiinteistöalan juridiikan parissa, jatkossa yhä läheisemmin asiakkaita palvellen”, Kai Haarma sanoo. 

Kai Haarma on myös kirjoittanut useita kiinteistöalaan liittyviä teoksia ja toiminut kouluttajana muun muassa Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa ja –säätiössä.

Nykyinen toimitusjohtaja OTK Helena Kinnunen siirtyy 1.9.2016 uusiin haasteisiin kiinteistöalalla. ”Aikani Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimitusjohtajana on ollut antoisaa ja toimiston rennon innostavasta ilmapiiristä saisivat useammatkin yritykset ottaa oppia. Uudet haasteet kuitenkin kutsuvat ja tässä iässä niihin on myös silloin tartuttava. Toivotan mitä parhainta menestystä paitsi seuraajalleni niin myös koko toimistolle”, toteaa Helena Kinnunen.

Haluamme kiittää Helenaa hänen merkittävästä panoksestaan toimiston kehittämisessä. Helena jatkaa tehtävässään kesäkuun loppuun.

Lisätietoja antaa:

hallituksen puheenjohtaja, asianajaja Jarmo Asikainen
0400 504 327
jarmo.asikainen@kak-laki.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn