Keijo Kaivanto Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön

OTK, VTM, varatuomari Keijo Kaivanto (s.1951) on kutsuttu Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 1.5.2015 alkaen. Kaivanto palvelee asiakkaita kiinteistöjuridisissa ja erityisesti työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

”Keijon osaaminen ja kokemus ovat ainutlaatuiset Suomessa, hänessä yhdistyvät lakimiehenä kiinteistöalan monipuolinen osaaminen valmentavaan ja kehittävään otteeseen. Hänen tuntemuksensa kiinteistöalalla toimivien yritysten tarpeista antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä paremmin soveltuvia palveluja”, sanoo toimitusjohtaja Helena Kinnunen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

Keijo Kaivanto päättää 25-vuotisen uransa Kiinteistöalan Koulutussäätiön ammatillisen oppilaitoksen rehtorina ja Senior Advisorina 31.3.2015. Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n ja Kiinteistöalan Koulutussäätiön toimitusjohtajana hän työskenteli vuodesta 1990 aina vuoden 2014 loppuun asti. Merkittävä ura koulutuksen parissa huomioitiin vuonna 2010 opetusneuvoksen arvonimellä.

”Uskon että taustani tarjoaa minulle ja ennen kaikkea tuleville asiakkailleni mahdollisuuden tarkastella juridisia kysymyksiä ja tilanteita entistä enemmän ennakoiden. Tulen myös osallistumaan asianajotoimiston palveluiden kehittämiseen yhdessä asiantuntevan tiimin ja asiakkaidemme kanssa”, Keijo Kaivanto sanoo.  

Kiinteistöjuridiikan lisäksi Kaivannolla on laaja kokemus työsuhteisiin ja –oikeuteen sekä työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, joihin hän on perehtynyt sekä koulutusurallaan, kirjoittamissaan teoksissa sekä useissa tehtävissä ennen Kiinkoa. Näistä mainittakoon tehtävät Suomen Kiinteistötyönantajain Liitto ry:ssä lainopillisena asiamiehenä, Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä työmarkkinaosaston päällikkönä ja Suomen Työnantajain Keskusliiton asiamiehenä työmarkkinaosastolla erityisalueena toimihenkilöiden työehtosopimukset ja koulutus sekä Suomen Kiinteistönhoitoyhteisöt ry:n toimitusjohtajana.

Jaa kirjoitus

Facebook
Twitter
LinkedIn