Asianajaja Marina Furuhjelm Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n kehitys- ja viestintäjohtajaksi

Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen suurin kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Yritys on vahvassa kasvussa ja sen tavoitteena on jatkossakin panostaa alan parhaaseen osaamiseen, asiakaskokemuksen kehittämiseen ja monipuoliseen viestintään.

Asianajaja Marina Furuhjelm vastaa jatkossa Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n viestinnästä ja yrityksen toiminnan kehittämisestä yhdessä muun johdon kanssa. Furuhjelm jatkaa edelleen myös asianajajan tehtävässään.

– Teemme yrityksessämme työtä sen eteen, että asiakkaamme saavat alan parasta kiinteistöjuridiikan asiantuntemusta. On mielenkiintoista viedä vahvaa brändiämme eteenpäin ja kehittää rohkeasti palveluliiketoimintaamme. Pyrimme kaikessa viestinnässä kertomaan monimutkaisistakin juridista asioista mahdollisimman selkeästi ja monipuolisesti, Furuhjelm sanoo.

Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:ssä tukee asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, kiinteistöalan yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä sekä yksityishenkilöitä juridista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Kaikilla yrityksen yli 20 juristilla on vahva kokemus kiinteistöalasta. Lisäksi asiantuntijoiden joukossa on työsuhdejuridiikan ammattilaisia.

Lisätietoja antaa:

Kai Haarma, asianajaja, toimitusjohtaja, p. 050 545 4249
Marina Furuhjelm, asianajaja, viestintä- ja kehitysjohtaja, p. 050 597 5976

Tilaa sähköpostiisi kuukausittain ilmestyvä Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa -uutiskirjeemme. Oletko jo tutustunut Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa vuosijulkaisuumme? Tutustu tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn