Marina Furuhjelm lakimieheksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön

OTM, Marina Furuhjelm (s.1980) on nimitetty lakimieheksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 1.4.2015 alkaen.

”Marinan kokemus keskeisissä kiinteistöalan järjestöissä, Kiinteistöliitossa, RAKLIssa ja Isännöintiliitossa, on tuonut hänelle laajan kontaktipinnan sekä näkemyksen asiakkaidemme tarpeista. Hänen avullaan pystymme myös laajentamaan palvelutarjontaamme ruotsinkieliseksi. Olemmekin iloisia siitä, että Marina valitsi juuri meidät”, sanoo toimitusjohtaja Helena Kinnunen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

”Nyt kun takanani on lähes viisi vuotta Isännöintiliitossa, on hyvä aika lähteä kohti uusia haasteita. Taustani eri järjestöistä on avannut minulle asiakkaiden tarpeita uudella tavalla ja odotankin innolla, että pääsen käyttämään osaamistani edelleen kiinteistöalan juridiikan parissa, jatkossa yhä läheisemmin asiakkaita palvellen. Tulen myös osallistumaan aktiivisesti asianajotoimiston palveluiden kehittämiseen ja markkinointiin”, Marina Furuhjelm sanoo. 

Järjestökokemuksensa lisäksi Marinalla on aiempaa kokemusta myös asianajotoiminnasta, hän toimi vuosina 2008-2010 Lakiasiantoimisto Finessi Oy:n lakimiehenä. Lisäksi hän on kirjoittanut useita kiinteistöalaan liittyviä teoksia ja toiminut kouluttajana muun muassa Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa ja -säätiössä.

Facebook
Twitter
LinkedIn