Tommi Leppänen on nimitetty Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimieheksi

Oikeustieteen maisteri Tommi Leppänen aloittaa lakimiehenä 4.2.2019. Hän siirtyy Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:hyn Isännöintiliiton lakiasiantuntijan tehtävästä.

Leppäsen työtehtäviin Isännöintiliitossa on kuulunut lainsäädäntövaikuttamisen ohella muun muassa kouluttaminen ja jäsenpalveluiden juridisten sisältöjen laatiminen. Hän on ollut esimerkiksi vahvasti mukana hankkeessa, joka koskee purkavaa uusrakentamista koskevaa lainuudistusta.

–  Ajankohta siirtymiselle on sopiva, sillä tärkein vaikuttamishankkeeni on saatu loppusuoralle. Koen uuden roolini mielekkäänä, sillä näin pääsen lähemmäksi käytännön juridiikkaa ja avustamaan asiakkaita arjen haasteissa. Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on tullut tutuksi työni kautta ja olen varma, että viihdyn toimiston rennossa ilmapiirissä. Toki myös yhteistyö Isännöintiliiton kanssa jatkuu tulevaisuudessakin. On ollut hienoa ja avartavaa huomata, kuinka isännöintialalla tartutaan rohkeasti uuteen ja kehitetään omaa tekemistä, Leppänen sanoo.

Leppänen on kirjoittanut yhdessä toimitusjohtaja Kai Haarman kanssa vuonna 2018 ilmestyneen kirjan, Taloyhtiön tietosuoja. Hän on lisäksi toiminut Kuluttajariitalautakunnan jäsenenä vuodesta 2017, joten asunto- ja kiinteistökauppaa koskevat kysymyksenasettelut ovat hänelle tuttuja.

Facebook
Twitter
LinkedIn