Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n brändi uudistui: ”Aina löytyy ratkaisu”

Uudistuneen brändimme ytimessä on ratkaisukeskeisyys. Teemme töitä sen eteen, että riitoja ei syntyisi tai että ratkeaisivat asiakkaan kannalta parhaalla tavalla.

Yrityksemme perustettiin vuonna 1999, kun opiskelu- ja työkuvioista tutuksi tulleet kaverukset ja alalla tunnetut asianajajat Petteri Kuhanen, Jarmo Asikainen, Ari Kanerva ja Laura Veltheim-Asikainen päättivät yhdistää osaamisensa. Keskittyminen kiinteistöjuridiikkaan oli nelikolta erinomainen strateginen päätös, joka siivitti yrityksen menestykseen – tielle, jolla edelleen jatkamme tukevasti. Viime aikoina talossamme on tehty strategiapäivitystä paitsi kokonaisuutta myös asiakasmielikuvaa ajatellen.

Tässä ajassa ja hetkessä koimme tärkeäksi kirkastaa niin sisäisesti kuin asiakkaidemme ja sidosryhmiemme suuntaan ne asiat, joista yrityksemme on tehty. Halusimme yhtenäistää viestit ja luoda selkeän arvolupauksen.

Kaikki kiteytyy tarinassamme

Rakennettuun ympäristöön liittyvä lainsäädäntö on monimutkainen ja täynnä tulkintaa vaativia tilanteita. Säädöksillä ylläpidetään järjestystä, mutta pykäläviidakko on tiheä ja vaikeasti hahmotettava. Annamme juridista tukea, kun omat suunnistustaidot eivät riitä tai ongelmat kärjistyvät.

Tehtävämme on huolehtia siitä, että riitoja ei syntyisi tai että ne ratkeaisivat asiakkaan kannalta parhaalla tavalla. Kuhanen, Asikainen & Kanerva on Suomen ensimmäinen kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Olemme vuosikymmenten aikana onnistuneet jalostamaan kokemuksesta alan parasta asiantuntijuutta ja palvelua – rakkaudesta lajiin.

Unelmamme on olla kiinteistöjuridiikan kirkkain johtotähti. Asiakkaan auttaminen on meille kunnia-asia, jopa ylpeyden aihe. Huolehdimme siitä, että mutkikkaista lakiasioista kerrotaan aina ymmärrettävästi ja rehellisesti. Jämäkkä, mutta rauhallinen tapa hoitaa toimeksiantoja tuo meille usein sankarin viitan. Lupaamme, että oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa ratkaisu löytyy aina.

Kaupunkisiluettimme kuvaa Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimintaympäristömme, joka on monimutkainen ja täynnä tulkintaa vaativia tilanteita.

Ytimessä arvolupaus

Brändiämme rakennetaan joka päivä ja jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Hiljattain viimeistelty yrityksen brändistrategia on juristeillemme ja yhteistyökumppaneille arkisen työn tärkeä tuki. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat aina kokea olevansa luotettavissa ja asiantuntevissa käsissä. Brändimme ytimeen onkin tuotu arvolupaus ”Aina löytyy ratkaisu”.

Kuhanen, Asikainen & Kanerva on alan huippuasiantuntijoista koostuva työyhteisö, jossa ylläpidetään hyvää yhteishenkeä. Kun vastuu ja arvostus kulkevat rinnakkain, syntyy hyviä tuloksia kaikilla tasoilla. Arvojen määrittely oli keskeinen osa brändityötä. Voit tutustua Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n arvoihin tästä.

Visuaalinen ilme viestii mutkattomuudesta

Brändistrategian myötä muutoksia on kokenut myös visuaalinen ilmeemme. Mukana on paljon tuttua, mutta kokonaisuus on paketoitu uuteen raikkaaseen ja yhtenäiseen muotoon. Myös logoa on viilattu tyyliltään aiempaa dynaamisemmaksi. Uutta ilmettä on tuotu kevään aikana palasina eri sovelluksiin aina uutiskirjeestä ilmoituksiin ja verkkosivuille. Työ jatkuu edelleen osissa.

Ilmeellämme haluamme viestiä helposti lähestyttävästä asianajotoimistosta, jossa yhdistyvät laatu, asiantuntemus ja tapa kertoa vaikeistakin juridisista asioista selkeällä kielellä.

Marina Furuhjelm,
asianajaja, kehitys- ja viestintäjohtaja

Facebook
Twitter
LinkedIn