OTM Rasmus Kanerva Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimieheksi

OTM Rasmus Kanerva on aloittanut Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n lakimiehenä 9.9.2019. 

Rasmus Kanerva valmistui Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi 2.10.2019. Kanervan Pro gradu -tutkielma käsitteli osakkeenomistajien yhdenvertaisuutta asunto-osakeyhtiön purkavassa uusrakentamishankkeessa. Opiskeluiden ohella Kanerva työskenteli mm. Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:ssä kiinteistöjuridiikan avustavissa lakimiestehtävissä. 

Uudessa työtehtävässään Kanerva keskittyy asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden juridiikkaan, erikoisosaamisalueenaan lisä-, täydennys- ja purkavat uusrakentamishankkeet. Lisäksi Kanervalla on kokemusta kiinteistötransaktioista sekä kiinteistökehityshankkeista.

– On hienoa päästä suoraan tositoimiin haastavien ja mielenkiintoisten toimeksiantojen pariin. Kuhanen, Asikainen & Kanervalla on alan parhaat osaajat sekä erinomainen työilmapiiri, Kanerva sanoo.

– Olemme iloisia siitä, että Rasmus päätti valmistumisensa jälkeen jäädä juuri meille töihin. Hän on innokas ja osaava lakimies, jonka erikoisaloilla riittää kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Rasmus hoitaa toimeksiantoja sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden lakimiestemme kanssa, Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:n toimitusjohtaja Kai Haarma kertoo.

Facebook
Twitter
LinkedIn