Toimistomme oli hyvin edustettuna Isännöintiliiton Laki ja järjestys -koulutuksessa 16.-18.8. m/s Silja Symphonyllä

Hyvin onnistuneeseen koulutukseen osallistui yli 130 henkilöä. Koulutuksen teema oli vastuut, vakuutukset ja riskienhallinta. Tiistaina seminaarissa keskityttiin vahingonkorvausvastuuseen ja keskiviikkona yhtiön hallintoon yhtiön riskienhallinnan ja turvallisuuden näkökulmasta.

Toimistomme tuleva toimitusjohtaja Kai Haarma osallistui tiistaina uuden tupakkalain merkitystä selventävään asiantuntijaryhmän keskusteluun. Kuten hyvin voi arvata, aihe herätti runsaasti keskustelua.

Asianajaja Joel Sariola piti tiistaina puheenvuoron vahingonkorvausvastuusta suhteessa yhtiöön ja osakkaaseen tuoreiden esimerkkien ja oikeustapausten valossa ja asianajaja Petteri Kuhanen oli osa vakuutusten ja vastuiden ristiriidat – paneelia.

Asianajaja Aki Rosénin keskiviikkona pitämä puheenvuoro avaimen katoamisesta ja yhtiön oikeudesta vaatia korvauksia lukkojen uudelleen sarjoittamisesta sai erinomaista palautetta yleisöltä.  Oli oikein hauskaa olla jälleen mukana, kiitos Isännöintiliitolle järjestelyistä sekä osallistujille hyvistä keskusteluista ja kommenteista.

Facebook
Twitter
LinkedIn